Царевични мъфини с бяло вино и боровинки

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-PieroniЧирак11019102
13/08/2019
"Разкошни ли са наистина или бялото вино ни е замаяло главата "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо40
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Счупете яйцето в голяма купа, добавете захарта и разбийте с миксер за 10 мин.

Налейте олиото и бялото вино. В друга купа смесете двата вида брашно с бакпулвера, канелата и щипка сол.

На порции изсипете сухата смес в течната, като бъркате с лъжица. Добавете измитите и подсушени боровинки.

Хомогенизирайте внимателно. Напълнете до 2/3 от книжни форми за мъфини с приготвената смес. Излизат 12 бр.

Изпечете кексчетата на 180 градуса в предварително загрята фурна с вентилатор за около 25-30 мин.

Охладете готовите мъфини на решетка. Поръсете с пудра захар.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар