Лесни соеви шницели

ИларияИларияНовак1171205
20/06/2013
"Любимите шницели на вегетарианците "
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 605
  • Преглеждания за месеца93
  • Преглеждания за седмицата33
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • соеви шницели - 400 г готови
  • чесън - 1 ч.л. равна на прах
  • яйца - 4 бр.
  • галета - за овалване
  • брашно - за овалване
  • олио - за пържене
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете соевите шницели на половин час в гореща подсолена вода. След това ги отцедете.

Разбийте яйцата, разбъркайте брашното с чесъна на прах и загрейте мазнина за пърженето.

Всеки шницел оваляйте първо в брашно, после в яйце и накрая в галета. Пускайте да се изпържат до златисто и равномерно.

Отцеждайте готовите соеви шницели върху решетка и ги поднесете с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар