Бишкотена торта с боровинки и касис

24/09/2019
"Не знаем колко е световният рекорд за най-бързо приговяне на вкусна торта, но със сигурност ще го подобрим "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо303
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте сладкарската сметана с помощта на миксер до гъста консистенция.

Прибавете заквасената сметана, крема сиренето и пудрата захар. Разбийте до хомогенност.

Разтворете желатина по указания на пакета начин и добавете 1/3 от него към крема. Разбъркайте.

На дъното на форма с подвижен ринг наредете ред от бишкотите. Поръсете ги с кафето.

Изсипете част от крема и загладете. Поръсете обилно с боровинки и касис. Наредете отново ред от бишкотите и поръсете с кафе.

Изсипете останалата част от крема и загладете.

Върху повърхността на тортата наредете от замразените плодове.

Към останалата част от разтворения желатин, добавете меда и полейте плодовете равномерно. Сложете тортата в хладилник за около 3-4 часа.

След като тортата се стегне, с помощта на затоплен нож, минете по краищата на тортата и внимателно отстранете ринга.

Натрошете 2-3 бишкоти на прах и добавете кокосовите стърготини.

Облепете страните на бишкотената торта, нарежете и поднесете!

Добър апетит!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар