Бърз хляб в хлебопекарна

rosicapirosicapi
Чирак
40
120
128
83
07/10/2019
"За онези, които не искат да чакат няколко часа за топъл хляб - изберете бързата програма "
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 231
  • Преглеждания за месеца235
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите се изсипват в хлебопекарната в реда: водата, после брашното, захарта, солта, олиото и накрая сухата мая.

Машината се включва в режим на бърз хляб, при звуковия сигнал се добавя лененото семе.

Програмата трае около час и половина.

Когато свърши програмата, бързият хляб в хлебопекарна се оставя за 20 мин в машината, след това се изважда и се поставя на грил скара да изстине.

Хлябът се намазва с масло и се завива с кърпа.

Професионален нож за хляб
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионален нож за хляб
24.60 лв.
Виж ››

Когато се храните, ще ви е по-сладко с перфектно нарязани филийки хляб, а такива ще имате с професионалния нож за хляб. Той е подходящ за рязане на тестени изделия и продукти с хлъзгава повърхност като цитруси, домати, чушки и други. Професионалният нож за хляб е пръв помощник в кухнята!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар