Пиле задушено с гъби

03/07/2013
"Сочно, вкусно, ароматно и апетитно е това Пиле задушено с гъби! Открийте рецептата тук"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо23 050
  • Преглеждания за месеца214
  • Преглеждания за седмицата38
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилето на парчета и го задушете в олиото и малко вода заедно с нарязания лук и почистените и нарязани гъби.

Добавете червения пипер, виното, и сложете капак на съда плътно. Оставете да къкри на тих огън, докато пилешкото омекне.

Накрая подправете с маслото. Поднесете пилето задушено с гъби с гарнитура от сварения и овкусен ориз и резенчета лимон. Може да овкусите с вашите любими подправки.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 8
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
тити
тити
10.08.2013 16:48
става много вкусно.Правила съм го няколко пъти
2
0