Тракийска кавърма с гъби

MartenichkoMartenichko
Новак
3
9
16/10/2019
"Мъжът няма нужда от ухажване, той има нужда от порция тракийска кавърма - защото е неустоима "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 091
  • Преглеждания за месеца321
  • Преглеждания за седмицата64
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се запича леко на скара и се нарязва на ивици (жулиени).

Гъбите, лукът и доматите се засушават отделно, прибавят се към месото и се задушават с виното.

Тракийската кавърма се поръсва с черен пипер и магданоз.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар