Свинско печено на бавен огън

Сергей АнчевСергей Анчев
Помощник Готвач
208
77
394
2
18/10/2019
"Хубавите работи стават бавно, примери много за това, ама това свинско печено направо доказва теорията "
Приготвяне30 мин.
Готвене300 мин.
Общо330 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 331
  • Преглеждания за месеца252
  • Преглеждания за седмицата100
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

  • свинско месо - около 2 кг цяло парче
  • дижонска горчица - 2 с.л.
  • ябълков оцет - 1 с.л.
  • пушен червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л. смлян
  • мазнина - 1 с.л. растителна
  • лук - 3 глави кромид
  • чушки - 1 червена
  • моркови - 2 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Забъркайте смес от горчица, оцет, червен и черен пипер, олио и сол. Намажете месото със сместа и го оставете на хладно за 2-3 часа.

Поставете месото в тавичка заедно с лука, чушката и морковите. Добавете ½ ч.ч. вода и покрийте с алуминиево фолио. Печете във фурната 5 часа на 150 градуса.

Как ще сервирате свинското си е ваша работа, но чаша каберне е просто задължителна.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар