Свинско печено на бавен огън

Сергей АнчевСергей Анчев
Готвач
2292k3423
Свинско печено на бавен огън2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
300 мин.
Общо
330 мин.
Порции
6
"Хубавите работи стават бавно, примери много за това, ама това свинско печено направо доказва теорията"

Необходими Продукти

  • свинско месо - около 2 кг цяло парче
  • дижонска горчица - 2 с.л.
  • ябълков оцет - 1 с.л.
  • пушен червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л. смлян
  • мазнина - 1 с.л. растителна
  • лук - 3 глави кромид
  • чушки - 1 червена
  • моркови - 2 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Забъркайте смес от горчица, оцет, червен и черен пипер, олио и сол. Намажете месото със сместа и го оставете на хладно за 2-3 часа.

Поставете месото в тавичка заедно с лука, чушката и морковите. Добавете ½ ч.ч. вода и покрийте с алуминиево фолио. Печете във фурната 5 часа на 150 градуса.

Как ще сервирате свинското си е ваша работа, но чаша каберне е просто задължителна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: