Тиквена крем супа с крема сирене

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-PieroniЧирак248372581
19/10/2019
"Кадифеният вкус на тази супа се дължи на крема сиренето, затова изберете най-доброто "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо780
  • Преглеждания за месеца220
  • Преглеждания за седмицата38
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и почистете тиквата от семките. Нарежете я на малки парченца. Нарежете моркова и целината.

Сложете продуктите в тенджерка. Налейте вода около три пръста над нивото на зеленчуците. Сварете до пълното омекване на тиквата. Ако прецените, че водата, която сте налели е много, след варенето може да излеете преди да пасирате.

Към готовата супа добавете крема сиренето и 1-2 супени лъжици зехтин. Посолете.

Пасирайте супата до гладкост.

Поднесете тиквената супа с крема сирене топла, поръсена със сурови тиквени семки.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ivana Krasteva-Pieroni
Ivana Krasteva-Pieroni
06.11.2019 22:01
Благодаря от сърце, Севдалина!
1
0
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
06.11.2019 21:54
Любов от първа лъжица, изпипано до съвършенство. Поздравления!
0
0