Пататник в гювечета

20/10/2019
"Изглежда толкова апетитно, просто нямаме търпение да го разрежем "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 094
  • Преглеждания за месеца191
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете лука, картофите и моркова. Измийте ги добре. Настържете всичко с ренде.

Сложете в голяма купа. Добавете яйцето, брашното и подправките.

Разбъркайте с дървена лъжица. Намажете гювеча с масло. Изсипете сместа с картофите. Загладете с лъжица.

Нарежете кравето масло отгоре на малки парчета.

Сложете пататника в студена фурна на 200 градуса и печете до готовност.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар