Капитанска рибена супа

Н.АкифоваН.АкифоваПомощник Готвач143693321
07/11/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо320
  • Преглеждания за месеца320
  • Преглеждания за седмицата61
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и слагаме шарана за нашата рибена чорба в тенджера да се свари със сол, оцет и девесил. След като е готова рибата, прецеждаме бульона и отделяме настрани и изчистваме костите на рибата.

След това обелваме картофите нарязваме на кубчета, режем също така и лука и зеления пипер и рендосваме моркова.

Взимаме тенджера, слагаме вътре вода - около литър и половина, и слагаме котлона да заври, после добавяме зеленчуците и фидето вътре, след като се сварят картофите добавяме рибата и рибния бульон овкусяваме със сол, черен пипер, девесил и чубрица.

Лесна и питателна капитанска рибена супа без застройка идеална за болни хора.

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Н.Акифова
Н.Акифова
13.11.2019 17:05
Не изглежда, а е така препоръчвам :-)
0
0
Kristine Tenova
Kristine Tenova
13.11.2019 10:23
изглежда много примамливо
0
0