Да,много лесен и вкусен ,благодаря,че ми припомнихте,от години го правим в нашето семейство,особено по-добър е на другия ден. Между нас го наричаме "трите чаши".Описанието ми е лесно и просто-смесваме сухите съставки,и редуване с настърганите ябълки,отгоре разпределяме парченца масло и печели.УСПЕХ!
26.01.2024 07:38
2
Елена Кавак
Не можах да разбера ябълковия сок от къде се получава - от настърганите ябълки или още ябълки трябва да се имат предвид за да се получи и той.
05.09.2016 11:40
9
4
Потребител#176594
Не разбрах от рецептата две неща:1. къде се слага карамелизираната захар?
2.Как така отгоре на сладкиша се слага грис?Та нали и той влиза в състава на сухите съставки? Уточнете, моля!
05.09.2016 08:33
23
7
Ani Petrova
Receptatt e mnogo negramotno napisana ako vaobshte e napisana.Nyam ali nai posle tezi koito postvat recepti v tazi web starnica da napishat obyasneniyatat kato horata ili vaobshte da ne pishat nishto.
Nyakolko pati se opitavah da prigotvya nyakoi nehsta ot tozi website no stanah dostoini samo za bokluka. Poveche ne bih riskuvala da napravya neshto ot tyk.
09.07.2016 23:37
17
9
2
Покажи всички подкоментари
Оли
невероятен е, постояно го правиме
25.04.2014 11:05
7
3
1
Покажи всички подкоментари
Аййй
Ако се добави и малко ябълков сок-не става сух!
02.01.2014 18:59
6
3
Неда
Страхотно става.Направих го дословно по рецептата !
24.12.2013 11:55
4
1
1
Покажи всички подкоментари
Тото
Дали не е добра идея да се напише тази рецепта отново, по-подробно и ясно?....
25.11.2013 15:59
19
8
Таня
Аз го слагам върху хартия за печене, като започвам с ред суха смес, нямам идея за карамелизираната захар какво се прави и до момента съм правила само с олио, но става много вкусен сладкиш. Ябълките се рендосват, най-добре потърсете друга рецепта "Грис с ябълки"
15.11.2013 15:21
10
4
1
Покажи всички подкоментари
Диди
нищо не разбрах от начина на приготвяне
14.11.2013 16:01
10
3
Valentina Petrova
добре звучи,но не става ли малко сух
14.11.2013 15:28
Марго
Карамелизираната захар се слага в чинииката за сервиране.
14.11.2013 12:21
Гал
Рецептата не е точна.Не става ясно коя захар се смесва с ябълките,тази за карамела или 1чаша
14.10.2013 18:28
1
1
жени
Към сместта с ябълки прибавете и счукани орехи...Става още по-вкусно!Най-отгоре поръсете с пудра захар!
10.10.2013 21:04
2
1
Карамелка
ВАНЯ, карамелизираната захар служи да има аромат на карамел....
2.Как така отгоре на сладкиша се слага грис?Та нали и той влиза в състава на сухите съставки? Уточнете, моля!
Nyakolko pati se opitavah da prigotvya nyakoi nehsta ot tozi website no stanah dostoini samo za bokluka. Poveche ne bih riskuvala da napravya neshto ot tyk.