Да,много лесен и вкусен ,благодаря,че ми припомнихте,от години го правим в нашето семейство,особено по-добър е на другия ден. Между нас го наричаме "трите чаши".Описанието ми е лесно и просто-смесваме сухите съставки,и редуване с настърганите ябълки,отгоре разпределяме парченца масло и печели.УСПЕХ!
26.01.2024 07:38
2
Елена Кавак
Не можах да разбера ябълковия сок от къде се получава - от настърганите ябълки или още ябълки трябва да се имат предвид за да се получи и той.
05.09.2016 11:40
9
4
Потребител#176594
Не разбрах от рецептата две неща:1. къде се слага карамелизираната захар?
2.Как така отгоре на сладкиша се слага грис?Та нали и той влиза в състава на сухите съставки? Уточнете, моля!
05.09.2016 08:33
23
7
Ani Petrova
Receptatt e mnogo negramotno napisana ako vaobshte e napisana.Nyam ali nai posle tezi koito postvat recepti v tazi web starnica da napishat obyasneniyatat kato horata ili vaobshte da ne pishat nishto.
Nyakolko pati se opitavah da prigotvya nyakoi nehsta ot tozi website no stanah dostoini samo za bokluka. Poveche ne bih riskuvala da napravya neshto ot tyk.
09.07.2016 23:37
17
9
2
Ani Petrova
Aman ot takiva kato teb cats22bg koito vse mnogo znayat i samo tolkova" ymni" che vse akal davat. Opitai se da pishesh na latinica. Povecheto ot receptite ne sa pisani ot hora koito sa go opitali a ot profesionalisti koito gotvyat za drugite.
22.09.2016 02:03
6
6
Потребител#175217
Относно неграмотното писане, не виждам друго, освен вашето!! То бива бива, ама е срамота голяма жена да е неграмотна, да оставим и писането на маймуница
04.09.2016 21:04
20
2
Оли
невероятен е, постояно го правиме
25.04.2014 11:05
7
3
1
ей
това,ако е мързелив,аз съм работлив
30.06.2014 18:04
17
2
Аййй
Ако се добави и малко ябълков сок-не става сух!
02.01.2014 18:59
6
3
Неда
Страхотно става.Направих го дословно по рецептата !
Дали не е добра идея да се напише тази рецепта отново, по-подробно и ясно?....
25.11.2013 15:59
19
8
Таня
Аз го слагам върху хартия за печене, като започвам с ред суха смес, нямам идея за карамелизираната захар какво се прави и до момента съм правила само с олио, но става много вкусен сладкиш. Ябълките се рендосват, най-добре потърсете друга рецепта "Грис с ябълки"
15.11.2013 15:21
10
4
1
Аййй
Карамелизираната захар(след стопяване се излива на студена повърхност и след изстиване се натрошава на малки парчета и се добавя при сервиране отгоре върху парчето десерт).Така се прави и при сервиране на крем-брюле!
02.01.2014 19:09
4
2
Диди
нищо не разбрах от начина на приготвяне
14.11.2013 16:01
10
3
Valentina Petrova
добре звучи,но не става ли малко сух
14.11.2013 15:28
Марго
Карамелизираната захар се слага в чинииката за сервиране.
14.11.2013 12:21
Гал
Рецептата не е точна.Не става ясно коя захар се смесва с ябълките,тази за карамела или 1чаша
14.10.2013 18:28
1
1
жени
Към сместта с ябълки прибавете и счукани орехи...Става още по-вкусно!Най-отгоре поръсете с пудра захар!
10.10.2013 21:04
2
1
Карамелка
ВАНЯ, карамелизираната захар служи да има аромат на карамел....
10.10.2013 12:43
1
Дида
Може ли ябълките да са нарязани на тънки филийки? Къде се слага карамелизираната захар?
09.10.2013 15:03
1
1
Добри
Ябълките рендосани ли са?
09.10.2013 15:01
1
лили
Ясна е рецептата аз го правя но без тая карамелизирана захар дето не е ясно за нея къде се слага .Иначе става много вкусен. И наистина е мързелив .
24.08.2013 18:54
2
СНЕЖАНКА ЖЕЛЯЗКОВА
НИКАК НЕ Е ЗА МЪРЗЕЛАНИ!
23.08.2013 16:24
1
1
ГЕРИ
Няма да рискувам да го правя.Рецептата е не ясна!!!
2.Как така отгоре на сладкиша се слага грис?Та нали и той влиза в състава на сухите съставки? Уточнете, моля!
Nyakolko pati se opitavah da prigotvya nyakoi nehsta ot tozi website no stanah dostoini samo za bokluka. Poveche ne bih riskuvala da napravya neshto ot tyk.