Пилешко с лук и мед

17/07/2013
"Перфектната комбинация 3 в 1. От нас да мине - добавете и бира "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 592
  • Преглеждания за месеца99
  • Преглеждания за седмицата38
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото се нарязва на малки лентички и се подправя със сол, риган, унисос, мед и универсалната подправка.

В тиган загряваме малко зехтин, в който запържваме нарязаният лук и към него добавяме унисос.

Когато лукът се запържи до златисто, прибавяме и подправеното пилешко месо.

Рейтинг

5 2
4 5
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар