Кетчуп с маслини

26/11/2019
Приготвяне90 мин.
Готвене120 мин.
Общо210 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо123
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете доматите, нарежете целината на малки парчета и я сварете.

Сипете доматите в дълбока тенджера и варете, докато се сгъстят.

Добавете целината, захарта, оцета, подправките и варете още 20 мин.

Накрая добавяте нарязаните обезкостени маслини.

Пасирате, докато се получи гладка смес за този домашен кетчуп.

Овкусете кетчупа със сол.

Изсипете в бурканчета вкусния кетчуп с маслини и стерилизирайте 15 мин.

Помощна щипка за рязане на плодове и зеленчуци
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Помощна щипка за рязане на плодове и зеленчуци
3.00 лв.
Виж ››

Тайната на перфектно нарязаните зеленчуци е в използването на тази удобна помощна щипка

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар