Начин на приготвяне
Смесваме всички продукти в изброената последователност до получаване на пухкаво тесто с консистенцията на кексово.
Чедъра и сиренето сме нарязали на малки кубченца. Разбъркваме хубаво получената смес.
Сместа изсипваме във форма /моята е 27-12-8/, покрита с хартия за печене. Поръсваме със сусам отгоре.
Соления кекс изпичаме в предварително загрята фурна на 220 градуса за около 30 минути. Проверете готовността на царевичния хляб без месене с дървен клечка или шишче.
Идея: Можете да приготвите и отделни малки хлебчета, като изпечете тестото във форма за мъфини :)
След като извадите тавичката от фурната, извадете царевичния хляб от тавата, за да изстине равномерно.
Да ви е сладко!