Солен пай с прошуто и сирене

Super MamASuper MamA
Чирак
49
266
80
127
24/12/2019
"Вижте какъв чаровник си имаме тук, просто чака да бъде изяден - солен пай с прошуто и сирене, да ви е сладко "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо360
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пасираме в купа сметаната, сирената, яйцето, пармезана и подправките заедно с 1 с.л. зехтин.

Мекото бутертесто постиламе така, че да приеме формата на кръгла тава около 20-25 см в диаметър. Изсипваме отгоре кремообразната смес. И отгоре редим нарязаните на полумесеци домати, отгоре слагаме прошуто и бекон.

Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна около 15 мин. Вадим, настъргваме кашкавал и допичаме още 7-8 мин.

Сервираме готовия солен пай с прясна рукола и сос песто.

Солен пай с прошуто и сирене - ще останете очаровани!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар