Овесени бисквити с шоколад и кокосови стърготини

ГабриелаГабриела
Готвач
162
935
499
427
26/12/2019
"Хрупкави овесени бисквитки с шоколад и кокосови стърготини, на които децата особено ще се зарадват, а и възрастните също "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции24
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 154
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете в купата трите вида брашно, кокосовите стърготини, смлените бадеми и овесени ядки. Добавете след това сусам, кокосови стърготини, бакпулвер, сода, канела, сол и ванилията.

Яйцето разбийте с помощта на миксер, добавете малко по малко захарта. След като се разбие добре, добавете и мекото масло. Разбийте много добре всичко заедно и добавете меда накрая.

Разбийте за още малко и добавете сместа към купата със сухите съставки.

Шоколада нарежете на много малки парчета и добавете към сместа.

Разбъркайте много добре и оформете малки топчета, сплескайте ги по средата и подредете овесените сладки в намаслена тавичка или върху хартия за печене.

Печете бисквитите във предварително загрята фурна на 180 градуса за около 10 минути. Като минат 10-те минути и ги извадите от фурната, на пипане ще са меки и ще ви изглеждат сурови. Но ви уверявам, че след като изстинат, ще са хрупкави и много вкусни).

Като са готови, оставете овесените бисквити на страна да изстинат.

След това може да поднесете овесени бисквити с шоколад и кокосови стърготини!

Да ви е сладко!

Комплект пош и форми за шприц 27 части в кутия
За страхотни сладкиши препоръчваме:
Комплект пош и форми за шприц 27 части в кутия
33.99 лв.
Виж ››

Запишете името си под най-красивите сладкиши, дребни сладки и домашни бисквити с комплекта от пош и форми за шприц. Безброй варианти за декориране, удобна кутия за съхранение и лесна употреба. Комплектът пош и форми за шприцоване е от нас, въображението - от вас.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар