Начин на приготвяне
Сварете морковите, картофите и яйцето. Обелете ги.
Сварете пилешките бутчета. Отстранете кожата и ги обезкостете.
В купа нарежете киселите краставички на дребно, добавете маринованите гъби от буркан и майонезата.
Разбъркайте до еднородност.
Сложете на дъното на подходяща чиния една палачинка, намажете с майонезената смес, поръсете с настъргани картофи и моркови.
Работете така до изчерпване на продуктите, като завършите с палачинка.
Намажете палачинковата торта от всички страни и поръсете обилно с настърган кашкавал.
Повърхността гарнирайте с половинки чери домати, ситно нарязан копър и цвете от вареното яйце.
Преди поднасяне нарежете солената торта.
Тази палачинкова торта с пиле и кисели краставички е идеално предястие!
Добър апетит!