Печена тиква с анасон

01/02/2020
"Печена тиква с анасон - един по-различен вкус, който със сигурност ще ви допадне "
Приготвяне15 мин.
Готвене180 мин.
Общо195 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо317
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете тиквата от семките. Сложете я в тавичка.

Поръсете с кафявата захар.

Нарежете маслото.

Сложете анасона и полейте с рома.

Поставете в студена фурна на 160 градуса за около 3 часа.

През това време поливайте печената тиква от време на време с течността от нея.

Извадете и сервирайте поръсена с орехи и мед.

Печената тиква с анасон може да се консумира както топла, така и студена.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар