Постен гювеч с розмарин

Сергей АнчевСергей Анчев
Помощник Готвач
227
82
412
3
06/02/2020
"Страшна вкусотия е този постен гювеч с розмарин, времето, което отнема е напълно оправдано "
Приготвяне20 мин.
Готвене240 мин.
Общо260 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 642
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата134
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете картофите на резенчета, лука на ситно, чушките на едро, морковите на кръгчета. Патладжана обелете и нарежете на хапки. Домата настържете.

В тенджера задушете за кратко в масло морковите, лука и чушките. Добавете червен пипер, останалите зеленчуци, подправките, сол и 100 мл. вода.

Пресипете всичко в глинен съд с капак и поставете във фурната за 4 часа на 150 градуса.

Постният гювеч отлично върви с козе или овче сирене и домашен хляб.

Постният гювеч с розмарин е много вкусен, опитайте го.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар