Моята гъбена крем супа

Кристиан АлександровКристиан Александров
Иноватор
379
2k
2k
455
1
09/02/2020
"Уникално вкусна гъбена супа, към която може да поднесете и вкусно хлебче "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
19 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 261
  • Преглеждания за месеца153
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена19

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделяме 4-5 гъби настрани. Останалите гъби измиваме, почистваме и нарязваме на едро. Сипваме ги в тенджера и наливаме водата.

Обелваме и нарязваме на едро картофа и го добавяме в тенджерата.Слагаме супата да се вари.Когато кипне добавяме маслото.

Варим 15- 20 минути и пасираме до хомогенност директно в тенджерата. Добавяме солта, черния пипер, куркумата, индийското орехче, цеденото мляко и топеното сирене, и отново пасираме за кратко.

Отместваме от котлона и сервираме веднага.

Много подходящо допълнение към готовата гъбена супа е прясно изпечена чеснова багета.

Моята гъбена крем супа е много вкусна.

Метален пасатор за заленчуци
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за заленчуци
12.59 лв.
Виж ››

Масивен метален пасатор за зеленчуци, с който бързо ще се справите с намачкването на продуктите за пюрета, супи и ястия. Металният пасатор има здрава дръжка, която позволява бързо обработване на храната. Пригответе любимите си ястия с един замах и метален пасатор, разбира се.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар