Начин на приготвяне
Припенвам всички месни продукти.
След припенването им добавям сол на вкус.
Аз варя в тенджера под налягане 30 мин. Преди да затворя с капака за варенето, добавям и целите зърна черен пипер и дафиновия лист.
След сваряването им ги обезкостявам. Към бульона добавям обезкостеното месо.
Докато обезкостявам сварените свински части, изхвърлям мазните части и кожите на уши, крака.
В купа разбивам с вилица яйцата, към тях добавям и лимоновия сок, за да не се пресече при сипването им в горещия бульон.
Добавям черния млян пипер и счукания чесън към приготвената пача.
Разбърквам всичко и да ви е вкусно и сладко!
Тази супа пача е добре да се хапва топла - като супа.
А някои я харесват пачата от свински крачета, уши и опашки и студена, както я харесваше и моят баща.
Коментари
За 1ви път правя пача получи ми се стана уникална ?
БЛАГОДАРЯ ЗА РЕЦЕПТАТА