Телешки кебап с гъби на тиган

29/02/2020
"Телешки кебап с гъби на тиган - двойната порция е добра идея "
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 979
  • Преглеждания за месеца236
  • Преглеждания за седмицата42
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • телешко месо - 300 г
  • гъби - 6 бр.
  • лук - 2 бр.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За приготвянето на Телешки кебап с гъби на тиган измийте месото и го нарежете на малки хапки. Сложете го в тиган с малко мазнина и запържете, колкото да промени цвета си.

Налейте вода и варете на тих огън до готовност на месото, като, ако е нужно, долейте още вода. Накрая трябва да остане сварено и на мазнина.

Нарежете лука на полумесеци, а гъбите на филийки. Добавете ги при ароматния телешки кебап. Пържете до омекване на лука и гъбите. Сложете сол и черен пипер.

Сервирайте кебапа с гъби, докато е топло ястието.

Към този вкусен кебап с лук може да сервирате и червено вино.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
2.69 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар