Пържен свински бял дроб

Н.АкифоваН.Акифова
Иноватор
226
2k
756
540
1
21/03/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 439
  • Преглеждания за месеца143
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържено Свинско

Начин на приготвяне

Започваме с картофите, които ще са гарнитура за свинското. Обелваме ги и ги режем на средни големи кубчета, пържим ги в олио.

После взимаме един найлонов плик и вътре прибавяме брашното и подправките, с които ще овалваме свинския дроб. Да отбележа, целта на бакпулвера е белият дроб да стане по-мек.

Режем дроба на средни кубчета, измиваме и изсипваме в плика с брашното и подправките. Разклащаме добре и пържим в гореща мазнина на тиган за около 8 минути, не повече, после стават твърди.

Сервираме сочното пържено свинско с пържени картофи и лук, нарязан на полумесеци, поръсваме с риган и исот.

Пърженият свински бял дроб е вкусно ястие, което върви най-добре с чаша домашно вино.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар