Начин на приготвяне
Уредът за настройва на програма за пържене при 140 г за 10 минути и се включва. Лукът се нарязва на дребно и се запържва пръв с около 4-5 с.л. олио.
Разбърква се няколко пъти и след 3-4 минути се добавя и месото, също нарязано на дребни кубчета.
Добавят му се сол и черен пипер на вкус и се разбърква периодично, докато програмата свърши.
Когато това стане се добавят виното, дафиновите листа, доматеното пюре, сол на вкус, захарта и червения пипер.
Всичко се разбърква добре и уредът се затваря. Настройва се на 40 мин. на програма за ориз.
След края и на тази програма имате готов, вкусен винен кебап, който може да поднесете с ориз или картофи.
Виненият кебап в мултикукър се готви лесно и е любим на цялото семейство!
Коментари