Начин на приготвяне
Подготвяме и загряваме барбекюто. Леко го намазваме с мазнина. Махаме жили и ципи от телешките стекове и ги покриваме хубаво от двете страни с натрошените зърна пипер.
Хубаво натискаме пипера в месото, за да не изпаднат натрошените зрънца.
Изпичаме готовите пържоли на силно загрятото барбекю, като ги печем за около 4-5 минути от всяка страна или по наш вкус.
Приготвяме соса от хрян. Изсипваме брендито и телешкия бульон в тиган. Пускаме го на силен огън и след като заври, намаляваме температурата.
Добавяме готварската сметана, крема от хрян и захарта и разбъркваме добре. Като се загрее добре сместа я махаме от котлона.
Сервираме в топли чинии готовия огнен пепър стек на барбекю със сос от хрян. Можем да комбинираме с варени зеленчуци за гарнитура.