Пица с телешка кайма и моцарела

Краси А.С.Краси А.С.
Чирак
38
299
93
160
05/04/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо736
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се запържва. Към него добавяме телешката кайма и я запържваме до получаване на топчета.

Намазваме тавата, в която ще печем пицата, и разстиламе половината от тестото. От тестото ще се получат две пици.

Пицата се намазва с доматеното пюре и отгоре слагаме от запържената кайма.

Печем на 180 градуса до готовност и малко преди да стане готова пицата настъргваме на едро ренде от моцарелата. Вадим от фурната, след като моцарелата се е запекла.

Пицата с телешка кайма и моцарела е много вкусна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Веселина Константинова
Този вид пици - турските, са много вкусни. Върху каймата може да се добавят различни по цвят чушки.
0
0