Начин на приготвяне
Накисваме предварително кашуто във водата за 24 часа. След това го смиламе в блендер до гладка каша.
Смесваме кокосовата сметана, ванилията, кокосовата захар и нишестето.
Разбъркваме и добавяме пюрето от кашу.
Смесваме добре и сипваме в купички, като не трябва да ги пълним догоре.
Отгоре поръсваме с кафява захар.
Подреждаме приготвения крем Брюле в тава със студена вода, която да достига до половината на купичките.
Печем веган кремчетата на 180 градуса 25 минути.
Оставяме постния крем Брюле да се охлади и ги прибираме в хладилника за 4-5 часа, преди да сервираме.
Коментари
Кремът, който е с нишесте или брашно си има име: казва се флан. Но пък вашият няма яйца. Изобщо, напишете едно ново име за този крем.