Малинова глазура за сладкиши и торти

Малинова глазура за сладкиши и торти

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Готвач
164
595
1k
280
1
09/04/2020
"За още по-вкусни сладкиши - домашна малинова глазура"
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо573
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • малини  - 200 г пресни или замразени
  • захар  - 100 г
  • ром  - 2 с.л.
  • желатин  - 1/2 с.л.
  • вода  - 1/2 кафена чаша
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Пресните или замразени малини се пасират и се поставят на умерен огън заедно със захарта и рома.

Изчаква се леко да се сгъсти, като се бърка от време на време.

Желатинът се разтваря във водата и се оставя да набъбне, след което се разтопява на водна баня и се смесва с малините за тази тортена глазура.

Разбърква се и отново и малиновата глазура за сладкиши и торти се пасира до гладка смес.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар