Желирана яребица
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Дивеч»Желирана яребица

Желирана яребица

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3118k
Желирана яребица1 / 2
30/10/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции1
"Има си майсторлък при приготвянето на дивечово месо и ние с удоволствие ще ви го разкрием"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо почистете и измийте яребицата. Поръсете я със сол и черен пипер и я сложете я да се пече, а по време на печенето я мажете редовно със смес от вино и масло.

Готовата яребица може да поднесете топла или студена.

В първия случай може да я поднесете върху канапе от препечен хляб, който предварително сте намазали с масло и поръсили от всички страни със скълцан магданоз и стрит сварен жълтък.

Ако ще сервирате желираната яребица студена, поднесете по същия начин, само че този път хлябът не се пече.

Рейтинг

5 2
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: