Пилаф с миди

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Чирак
79
246
165
72
1
10/05/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо103
  • Преглеждания за месеца103
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режем лука и чесъна и ги запържваме в маслото.

Прибавяме настъргания морков, ориза и зеления лук и запържваме, сипваме доматите и овкусяваме със сол и пипер.

Сипваме три чаени чаши вода и варим пилафа с ориз на бавен огън, докато оризът попие течността.

Десетина минути преди да го свалим от огъня слагаме мидите и зелените подправки.

Пилаф с миди - вкусен ориз с морски дарове.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар