Свински карета със сос Уочестър

Свински карета със сос Уочестър

станимира караджовастанимира караджова
Помощник Готвач
100
519
221
279
1
19/05/2020
"Уникален обяд или вечеря за гости и близки - свински каренца с апетитен сос"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 918
  • Преглеждания за месеца208
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме каретата и ги подсушаваме с помощта на кухненска хартия.

От двете страни на всяко каре правим по два леки прореза (но без да го разрязваме напълно).

Смесваме соса Уорчестър с черния пипер, ситно нарязания чесън, горчицата, олиото и меда и наливаме с тази марината свинските карета.

Объркваме добре и ги оставяме да преседят няколко часа в хладилник.

Печем в нагорещен грил тиган.

Аз сервирах свинските карета със сос Уочестър със задушени пресни картофи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар