Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#326228
Потребител#326228
колко какао?
06.06.2023 00:27
1
1
Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
до 2 с.л. за пандишапновия кекс
27.07.2023 17:13
Yana Palyusheva
Yana Palyusheva
Не е много ок рецептата...
13.11.2023 15:26
Анонимен
Анонимен
Крем от мляко,какао и захар получава ли се?
20.10.2023 21:57
1
Анонимен
Анонимен
Какво кисело мляко, аз виждам прясно мляко
19.10.2023 14:37
5
Ирена Христова
Ирена Христова
За крема-вместо захар, в киселото мляко може да се сложи разтопен шоколад и малко ядки.
16.01.2017 12:50
3
Христина
Христина
Много добър сладкиш, направих го снощи и го оставих да престои цяла вечер. Току що станах и нямах търпение да го опитам........ Облизах си пръстите.
За крема аз сложих 1 ч.ч.захар, тъй като основата не е много сладка. Това вече е въпрос на вкус :)
02.06.2013 08:46
4
2
Ивана
Ивана
много добре се получи! Благодаря:)
22.04.2013 20:54
1
Bet
Bet
Сладкишът се приготвя бързо,лесно и не изисква скъпи продукти.Само след като го залеете с крема от киселото мляко го оставете няколко часа за да го поеме и така става по-вкусен.
22.02.2012 20:11
1
1
пепи джел
пепи джел
без мазнина ли се прави всичко това .
20.02.2012 12:22
8
3
ТОНИ
ТОНИ
НА КАКВА ТЕМПЕРЕТУРА СЕ ПЕЧЕ И КОЛКО ВРЕМЕ.
17.02.2012 13:31
6
Крис
Крис
Здравейте,може ли ориентировачно да кажете колко какао и коко захар слагате???
Благодаря предварително!
05.02.2012 13:50
14
1