Лаврак Босфора

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Помощник Готвач
147
642
323
229
3
10/08/2020
"Добър апетит с тази страхотна рецепта за лаврак"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 477
  • Преглеждания за месеца243
  • Преглеждания за седмицата79
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме лаврака от вътрешностите и я посоляваме.

Слагаме я в тава покрита с алуминиево фолио.

Изцеждаме сока от един лимон и го разпределяме в коремчетата на рибите.

Пълним всеки лаврак с нарязани на тънки филийки моркови и тиквички.

Добавяме клонче девесил във всяка риба и я завиваме във фолио.

Печем лаврака на фурна около 40 минути на 180 градуса.

15 минути преди да я извадим от фурната, махаме фолиото, за да придобие рибата загар лаврак Босфора.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар