Лаврак Босфора

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Чирак
126
526
248
190
2
10/08/2020
"Добър апетит с тази страхотна рецепта за лаврак "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 362
  • Преглеждания за месеца446
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печена Риба

Начин на приготвяне

Почистваме лаврака от вътрешностите и я посоляваме.

Слагаме я в тава покрита с алуминиево фолио.

Изцеждаме сока от един лимон и го разпределяме в коремчетата на рибите.

Пълним всеки лаврак с нарязани на тънки филийки моркови и тиквички.

Добавяме клонче девесил във всяка риба и я завиваме във фолио.

Печем лаврака на фурна около 40 минути на 180 градуса.

15 минути преди да я извадим от фурната, махаме фолиото, за да придобие рибата загар лаврак Босфора.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар