Хляб с мая и семена

18/08/2020
Приготвяне30 мин.
Готвене135 мин.
Общо165 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо99
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтворете маята в малко количество от водата в чашка.

Сложете захарта и 1-2 с.л брашно. Направете гъста кашичка.

Оставете за половин час на топло, докато изпълни цялата чаша. Тогава вашият квас за хляб ще е готов.

На дъното на хлебопекарната сложете всички течни съставки, солта, кваса и брашното.

Задайте програма бял хляб и изчакайте да омеси всички продукти.

Малко преди да изключи месенето и започне да втасва, добавете семената микс.

Оставете, без да отваряте капака, и машината приключи работа.

Извадете готовия хляб с мая и семена, завийте в памучна кърпа и оставете да се охлади.

Висококачествена бамбукова дъска за хляб с решетка
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Висококачествена бамбукова дъска за хляб с решетка
35.99 лв.
Виж ››

Всяко ястие е още по-вкусно, когато е придружено от няколко филийки хляб. Нашата бамбукова дъска за рязане на хляб ще ви помогне да се сдобиете с перфектните филийки. Практична, удобна, с красив дизайн и висококачествен материал. Бамбуковата дъска за хляб има специална решетка за събиране на падналите трохи. Устойчива на следи от нож при рязане.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар