Начин на приготвяне
Измийте месото и го нарежете на хапки. Настържете домата в купичка и пресовайте чесъна при него.
В тиган сложете 3 с.л. зехтин и запържете месото. Извадете и заделете.
Сложете лука и задушете за няколко минути. Добавете зеленчуците и гъбите. Изчакайте да омекнат и върнете месото.
Сложете домата с чесъна и изчакайте 1-2 минути. Добавете фидето.
Запържете го хубаво и него. Налейте водата и натрошете бульона. Сложете подправките и изчакайте да заври.
Намалете котлона и без да бъркате, оставете да се изпари водата, а ястието да остане на мазнина.
Махнете от котлона мексиканския микс с пилешко, фиде и зелен боб. Оставете леко да се охлади и сервирайте в подходящи чинии.