Свински кебап с лук в плик за печене

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1k
14k
3k
9k
16
07/09/2020
"Добър апетит със свинския кебап с лук "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 020
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на по едри парчета, измийте и подсушете, посолете и поръсете с черен пипер на вкус.

В тиган нагрейте олиото и добавете свинското месо, запържете за около 5 минути, като разбърквате.

Прибавете червения пипер и чубрицата, разбъркайте и премахнете тигана от огъня.

Нарежете лука на полумесеци и заедно с месото и лютата чушка поставете в плик за печене и налейте червеното вино.

Завържете плика и поставете апетитния кебап в тавичка, отгоре пробийте 2-3 дупчици в него с помощта на нож.

Печете свинския кебап с лук в плик за печене в предварително нагрята на 180 градуса фурна за около 45-50 минути.

Грил тиган с керамично покритие 26см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар