Пуешки бутчета яхния

НикиНики
Новак
146
1k
616
166
22/09/2020
"Яхния от пуешки бутчета, с които ви пожелаваме добър апетит и сме сигурни, че ще бъде такъв"
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо917
  • Преглеждания за месеца583
  • Преглеждания за седмицата81
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества
Яхния

Начин на приготвяне

В тенджера сипваме вода и добавяме бутчетата, варим до готовност. След това ги оставяме да се охладят и ги обезкостяваме.

Зеленчуците почистваме, измиваме и ги нарязваме според желания размер.

В тенджера си нагорещяваме мазнина и добавяме накъсаното месо, запържваме за кратко.

Добавяме нарязаните на ситно лук и чесън, запържваме за още няколко минути.

Добавяме червения пипер, доматите и готвим 4-5 минути. Прибавяме останалите зеленчуци и сол на вкус. Готвим до готовност.

Накрая сгъстяваме яхнията с разтвореното брашно в малко вода.

Поднасяме нашите пуешки бутчета яхния поръсени с нарязан на ситно пресен магданоз.

Тенджера с кошница 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тенджера с кошница 24 см
33.90 лв.
Виж ››

Тенджерата с кошница е многофункционален съд за готвене дори и на пара. Може да ги ползвате и поотделно, но заедно ще ви помогнат да готвите бързо, вкусно и чисто. Удобни размери, термоизолиращи дръжки и капак.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар