Свински дроб с лук на фурна

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
947
141
260
04/10/2013
"Спазвайте указанията и ще приготвите най-вкусния свински дроб, който сте виждали!"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо196 425
  • Преглеждания за месеца4380
  • Преглеждания за седмицата159
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте старателно дроба, нарежете го на кубчета със страна около 4 см. Посолете го, овкусете го чубрица и оваляйте парчетата в брашното.

Набрашнените парчета черен дроб се потапят в олиото и се подреждат в подходяща тава. Карантиите се покриват с нарязания на тънки филии лук, настърган морков, заливат се с 1/2 ч.ч. вода и се покриват с фолио.

Ястието се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 30-35 минути. Поднася се с гарнитура картофено пюре.

Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.
23.00 лв.
17.71 лв.
Виж ››

Няма да излезете от кухнята, когато тиганът с каменно покритие попадне в нея. Готвенето на всякакви ястие е по-здравословно, лесно и вкусно. Дълбокият тиган има и термоизолираща дълга дръжка за още по-голям комфорт при употреба.

Рейтинг

5 5
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Деси Маринова
Приготвяме го често, но без морковите. Получва се много вкусно
9
0