Начин на приготвяне
В една дълбока купа счукваме яйцето, добавяме захар и мляко, започваме да разбиваме до избелване на сместа.
Слагаме ванилия и джинджифил, разбъркваме за 1 минута, после прибавяме поетапно брашно и бакпулвер.
Месейки, образуваме тесто, което е много меко, слагаме в хладилник да стегне за час.
С точилка разточваме тестото и с помощта на форми режем джинджифиловите сладки, които ги печем на загрята фурна за около 25 минути на 170 градуса.
Отделяме белтъците на двете яйца и започваме да разбиваме с миксер, слагайки по-малко пудра захар, до като се получи бял крем.
С щприц украсяваме коледните сладки по средата, поръсваме пръчки или перли.
Весела Коледа с тези украсени коледни сладки с джинджифил.