Свински опашки

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
949868
Свински опашки2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
160 мин.
Общо
185 мин.
Порции
4-6

Необходими Продукти

  • свински опашки - 8 бр.
  • чесън - 6 скилидки
  • лук - 1 глава
  • чушки - 1 бр. червена, суха
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте свинските опашки с подсолена вода и кипнете за 15 минути. Излейте водата, почистете опашките добре и ги прехвърлете в чист съд.

Добавете ситно нарязания лук, пресования чесън и натрошената суха чушка. Залейте с подсолена вода и варете около 120 минути на умерен огън до пълното им омекване (не бива да се разпадат).

Може да поднесете с картофи на фурна или постен зрял боб.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: