Киш четири сирена

Киш четири сирена

НикиНики
Иноватор
352
3k
1k
461
2
31/01/2021
"Комбинация от две разкошни неща - киш четири сирена, в който има и други малки тайни за прекрасния вкус"
Приготвяне60 мин.
Готвене60 мин.
Общо120 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 298
  • Преглеждания за месеца212
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото разтапяме и си приготвяме тесто от изброените продукти.

Увиваме го в опаковъчно фолио и оставяме в хладилника за 2 часа.

Стегналото тесто за киш разточваме и поставяме в тава, което обхваща и стените.

Набождаме дъното с вилица и печем в предварително загрята фурна на 180°C за около 25 минути.

В купа разбиваме яйцата, добавяме сметаната, подправките, настъргания пармезан, добавяме и нарязания на ситно магданоз.

Изваждаме тавата от фурната, на дъното подреждаме броколите, нарязаното на кубчета сирене Чедър, моцарелата разкъсваме и нарязаното на кубчета синьо сирене.

Сипваме яйчената смес, домата нарязваме на филийки и ги подреждаме отгоре, чушката на ленти и също поставяме отгоре.

Печем киша със сирене за около 30 минути.

Готовия киш четири сирена оставяме леко да се охлади преди сервиране.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар