Задушени джолани

Veronika Veronika
Новак
1
6
28/10/2013
"Вкусни задушени джолани, които ще поднесем с картофки и студена биричка Няма по-хубава комбинация!"
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо22 861
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Задушено Свинско

Начин на приготвяне

Джоланите се почистват и измиват. Посоляват се със сол, черен пипер, чубрица и се намазват със счуканият чесън и горчица.

Нареждат се в тавичка, заливат се с топла вода и част от бирата, виното и разтопеното масло. Покрива се с фолио.

Пече се час и половина. Десет минути преди да е готово, ако е необходимо, се долива останалото количество вино и бира и се запича до зачервена коричка.

За гарнитура поднесете пюре или ориз. Добър апетит!

Кухненски термометър за месо-30%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кухненски термометър за месо
15.00 лв.
10.50 лв.
Виж ››

Майсторите по приготвянето на идеално изпеченото месо разполагат с термометър за месо. Вземете вашия кухненски термометър за месо, за да сервирате най-вкусните месни ястия.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
боби
боби
09.02.2015 18:40
бау
0
0