Джолан с гъби

ЙоанаЙоана
Новак
325
Джолан с гъби1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свински джолан - 700 г
  • гъби - 300 г
  • масло - 60 г.
  • магданоз - 1 с.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 к.л.
  • соев сос
  • бяло вино - по желание
  • лук
  • моркови - 1 бр. по желание
  • чушки - 1 бр. по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме маслото да се разтопи в един тиган. Добавяме нарязаните на шайби гъби в маслото до омекване.

Вадим гъбите и слагаме нарязания на ситно джолан да се изпържи. Заедно с него можем да сложим лук, чушки, моркови, домат. Осоляваме го и го подравяме с черен пипер.

Добавяме и гъбите. Слагаме магданоза и по желание 1 с.л. соев сос или бяло вино. Оставяме да се задушат за 10 минути. БОН АПЕТИ !

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: