Гризини с брашно от нахут

23/02/2021
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо90
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

В купа, която може да поставите в микровълнова фурна, сложете нахутеното брашно, кашкавала, бакпулвера, крема сиренето и чесъна на прах. Разбъркайте добре с лъжица.

Сложете купата в микровълновата фурна на максимална потенция за една минута. Извадете и чукнете яйцето. Разбъркайте до пълното му усвояване. Сместа ще стане лепкава, но това да не ви притеснява.

Разтопете кравето масло. Добавете магданоза и чесъна. Намазнете си малко ръцете и прехвърлете тестото в тавичка, застлана с хартия за печене. Оформете правоъгълник.

Нарежете на ленти без да се опитвате да ги разделяте. Намажете с кравето масло и поръсете със сусама и пармезана, ако решите да сложите.

Печете гризините в предварително загрята фурна на 200 градуса до златисто. Извадете, охладете и поднесете.

Гризините с брашно от нахут са готови.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар