Стек от свинско месо

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Стек от свинско месо2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
40 мин.
Порции
1
"Не ви ли звучи като покана за романтична среща?"

Необходими Продукти

  • свинско месо - филе 200 гр.
  • кашкавал - 20 гр.
  • шунка - 20 гр.
  • гъби - 20 гр.
  • кисели краставички - 20 гр.
  • соев сос
  • черен пипер
  • магданоз
  • брашно - 30 гр.
  • яйца - 1 бр.
  • галета - 30 гр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се начуква до тънка елипсовидна форма.

Нарязаните на ситно кашкавал, шунка, гъби, краставички и магданоз се объркват със соевия сос и се поставя в единия край на филето. Завива се във формата на вретено и се прави двойна панировка: брашно, яйце, галета, яйце и се пържи първо от завитата страна.

Сервира се нарязано на шайби с топла или студена гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
56
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Маги
Маги
Свинското не е ли вредно, в развитите страни вече свинското е на заден план, менюта с телешко винаги са предпочитания вариант. И вие наблягайте повече на телешко, агнешко, шилешко, забранете свинските рецепти в този сайт.
20.01.2016 20:17
2
2