Начин на приготвяне
Тиквичките се настъргват и се изстискват хубаво с ръце.
Към изцедените тиквички се добавят ситно нарязаните лук и чесън.
Разбърква се с лъжица.
Към тази смес се прибавя сиренето - натрошено и кашкавала, нарязан на много дребни кубчета.
Сместа за печени крокети от тиквички се овкусява със сол и пипер.
Счупват се яйцата и тиквичките се разбъркват с лъжица.
Последно се прибавя брашното, сместа за нашите крокети се разбърква за последно и е готова.
Застила се тава с хартия за печене и с ръце се оформят зеленчукови крокети.
Редят се в тавата и се пекат във фурна с вентилатор на 250 градуса.
По средата на печенето крокетите се обръщат, за да се запекат равномерно от двете страни.