Пилешки дробчета и воденички с лук

TanyaGyurovaTanyaGyurova
Помощник Готвач
117
662
511
193
1
01/03/2021
"Страхотно бирено мезе за приятна компания - пилешки дробчета и воденички с лук"
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо964
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивате пилешките дробчета и воденички и ги разрязвате на две, където е ципата.

Слагате ги в йенска тенджера, която има капак, и ги овкусявате със сол, риган, черен пипер и олио. Нарязвате лука на средно големи парчета и го слагате при пилешките дреболии.

Затваряте капака на йенската тенджера и слагате да се пече на 200-220 градуса около 1-1.5 часа - до готовност, като от време на време разбърквате.

Пилешките дробчета и воденички с лук са страхотно мезе за бира, вино или друго питие.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар