Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Патешко месо»Патешки бутчета на тиган

Патешки бутчета на тиган

Gergana DimitrovaGergana Dimitrova
Новак
2824039
Патешки бутчета на тиган2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Гарнирайте по желание тези патешки бутчета на тиган. Не забравяйте и за напитките"

Необходими Продукти

  • патешки бутчета - 4 бр.
  • соев сос - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусяваме патешките бутчета със соев сос и черен пипер.

Не слагаме сол на патешкото месо, защото соевият сос е солен.

След това ги разполагаме да се пекат в загрят тефлонов тиган. Печем бутчетата до златисто от двете страни.

Готовите патешки бутчета на тиган сервираме с гарнитура по избор.

Можем да гарнираме със салата от зелен боб или ориз на фурна.

Салата от червено зеле също е подходяща гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2.3
51
40
30
20
12
Дай твоята оценка:

Коментари

Gergana Dimitrova
Gergana Dimitrova
Точно по описания начин съм ги приготвила и са много вкусни.Само снимката не е моя.Не бе приета за публикуване явно е твъде малка или голяма.
12.08.2021 14:25
1
Покажи всички подкоментари
marciano49
marciano49
Искам да попитам автора, дали е приготвял патешки бутчета по описания начин! Аз мисля, че не! Щото ще получите подметки! А снимката в рецептата е на бутче на фурна, печено два часа и половина!
10.08.2021 18:32
1