Точно по описания начин съм ги приготвила и са много вкусни.Само снимката не е моя.Не бе приета за публикуване явно е твъде малка или голяма.
12.08.2021 14:25
1
Yordanka Kovacheva
А сигурна ли сте че сте приготвяли сурови, тоест пресни бутчета или са били Конфи, както често ги продават?Защото разликата е огромна. Пресните няма как да се сготвят на тиган по описания начин, в никакъв случай. То пилешки бутчета едвам биха станали така, а патешкото се води дивечово месо и се готви дълго време (с изключение може би на гърдите). При бутчета, които се продават конфитирани, ок, по тази рецепта могат да се направят, но дотам.
16.10.2022 14:44
marciano49
Искам да попитам автора, дали е приготвял патешки бутчета по описания начин! Аз мисля, че не! Щото ще получите подметки! А снимката в рецептата е на бутче на фурна, печено два часа и половина!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани